Nieuw kinderboek in de maak!

Sprookjes en fabels voor de 21e eeuw.

In 2019 hoorde ik een waanzinnig verhaal van een meisje van 9. Ze heette Veerle, was net verhuisd en ze had allerlei nieuwe dieren ontmoet rond haar nieuwe huis. Zo vlogen er Sperels door de lucht en klommen er Steekhoorns in de bomen. Ik ben met haar meegegaan om te kijken hoe dat kon. En zo vertelde ze me het verhaal van Veerle en de Vlinders.

Ze had een s├║perspannend avontuur meegemaakt en daar had ze ontzettend veel van geleerd. Ik besloot haar verhaal op te schrijven. En dat verschijnt volgend jaar in het boek Veerle en de Vlinders.

Ondertussen ben ik alvast deze website gestart. Zodat je al een beetje kunt zien waar het boek over gaat. Omdat het zoveel op een sprookje lijkt, zal ik hier ook wat nieuwe korte verhaaltjes schrijven, fabels, met Veerles nieuwe dierenvriendjes in de hoofdrol.

Kijk maar eens rond. Veel plezier!

Gepubliceerd door veerlesvlinders

Fabels, sprookjes en mythes blijven inspireren. Ze delen nog steeds aloude waarheden. De wereld verandert snel en zit vol technologie. Toch komen deze aloude waarheden terug, zij het op andere manieren. Hoog tijd voor nieuwe sprookjes & fabels met een moderne twist.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Maak je eigen website aan bij WordPress.com
Aan de slag
%d bloggers liken dit: