Magische Stenen

Alle kristallen komen uit de natuur. Als je ze vindt, zijn ze heel wat kleiner. Een enorme stapel als deze vind je alleen in een tuinwinkel 🙂

Wist jij dat de magische kristallen uit de vlindergrot écht bestaan?
Je kunt deze stenen in de natuur zelf vinden. Op vakantie of in Nederland!
Hier zie je welke magische stenen er zijn en wat hun kracht is.

  • Bergkristal
    Ga je weleens op vakantie naar de bergen? Kijk als je aan het wandelen bent goed om je heen! In de smalle beekjes, die met helder water uit de bergen naar beneden stromen, groeit namelijk bergkristal. Veerle heeft het kristal zelf gevonden in Zwitserland!
  • Rozenkwarts
    Dit ken je al, want de vlinders hebben deze gevonden in de muren van hun grot. Ze noemen het Vlindertoversteen, omdat ze merken dat het kristal ze speciale krachten geeft. Eigenlijk heet het rozenkwarts. Het zorgt ervoor dat ze elkaar altijd helpen en alles durven te zeggen tegen elkaar. Het helpt ze als ze verdrietig zijn en maakt ze vrolijk en creatief.
  • Pyriet
    Hè, is dat nu goud? Nee, Pyriet is géén goud. Maar het lijkt er wel erg veel op. Omdat mensen vaak dachten dat het goud was, wordt het ook ‘gekkengoud’ genoemd. Als je Pyriet bij je draagt, is dat goed voor je bloed en het helpt tegen kramp en pijn. Ook helpt het je met nadenken over jezelf.

Maak je eigen website aan bij WordPress.com
Aan de slag
%d bloggers liken dit: